Fototävling hos Stargirlphoto.blogg.se

 
Hej Hej! Jag är med i Johannas fototävling där man kan vinna ett kamerahalsband. Klicka HÄR om du också vill vara med.

Svanar

 

En dag med Tea och Linus

 
Halloj! Idag har jag varit med Tea och Linus på stranden. Vi cyklade från Tea dit och så hade vi med oss lite fika. Väldigt mysigt. Vi har så kul tillsammans med våra torra skämt och skrattattacker. Hoppas ni också har haft en toppendag! Och úrsäkta för dåliga mobilbilder.  See U 

The forest

 
Hej hej!
Tänkte bara göra ett litet inlägg nu, för att det var ett tag sedan. Innan idag var jag i skogen och fotade lite bilder, fick typ en liten fotorush eller vad man ska säga. Ja, ni ser resultatet ovanför, tycker att det blev rättså bra bilder faktiskt. 
 
Sedan 17.15 gick jag till fotbollsplanen för att vi skulle samlas till en fotbollsmatch. Vi spelade mot ett lag från Finland. Vi vann med 1-0, men det var verkligen jämnt. Det var kul men skitjobbigt eftersom jag typ svettades ihjäl.  
//Sandra
 

Självporträtt

 
Var i skogen idag och fotade lite självportätt, jag tycker de blev riktigt fina bilder faktiskt, älskar den oskarpa  bakgrunden och ljuset. Skulle egentligen stannat kvar lite längre och fotat lite andra saker, men myggorna typ dödade mig så jag gick hem. Imorgon kanske jag kan gå dit igen. See U!

Min kamerautrustning

 
Kamera
Nikon D3100
 
Objektiv
Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6
Nikkor 55-200mm f/4-5.6 + Motljusskydd
 
Tillbehör
Uv-filter 52mm
Stjärnfilter 52mm
Polariseringsfilter 52mm
Trebensstativ 
(+ en hemmagjord reflexskärm, fast jag använder inte den så mycket)
 
Undervattenskamera
Jag har också en undervattenskamera som jag köpte på flyget till Thailand 2011. Bilderna blir inte så jättebra, men jag gillar den ändå.
 
 

Colourful and Creative